Rode Kerstsoep
(Gerry Cromdijk)

Bloemkoolcurry
(Margreet Sonneveld)

Vegan tulband
(Jeroen en Anna Keet)

PvdD KerstDiner 2020

Het is een vreemd en moeilijk jaar, waarin we te maken hebben met de ingrijpende en ontwrichtende gevolgen van een besmettelijke zoönose. Steeds meer mensen zien nu de realiteit en doen er alles aan om de echte oorzaak bij de kern aan te pakken; door een einde te maken aan de manier waarop wij dieren gebruiken, consumeren en uitbuiten.

Werkgroep Utrechtse Heuvelrug van de Partij voor de Dieren wil het jaar op een positieve manier afsluiten door een ode te brengen aan de veelzijdigheid en smakelijkheid van plantaardig voedsel. Laten we elkaar inspireren en samen genieten van de creativiteit die komt kijken bij de bereiding van plantaardige gerechten: wij roepen iedereen op om mee te doen aan de eerste editie van de jaarlijkse receptenwedstrijd voor een vegan kerstdiner! De receptenwedstrijd loopt van 7 december 2020 tot 21 december 2020. Het idee is dat je je favoriete en meest spectaculaire voor-, hoofd- of nagerecht inzendt via de mail: utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl

Zet je koksmuts op, bind je schort voor en laat het kokkerellen beginnen! We zijn ontzettend benieuwd naar alle mooie kerstrecepten.

Jesseka, Machteld, Maaike