Gevulde kastanjechampignons
door Diane van Diemen
Ik ben helemaal geen keukenprinses maar ik heb een goed recept uit Lisa goes Vegan dat lekker is, niet teveel ingrediënten heeft en snel te maken is. Veel plezier!
Benodigdheden
12 kastanjechampignons
1 mok zongedroogde tomaten (180 g)
grote handvol vers basilicum
¾ mok pijnboompitten (100 g)
2 el tahin
sap van 1 limoen
zout en peper
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Verwijder de stelen van de champignons en leg de hoedjes op een bakplaat.
Snijd de zongedroogde tomaten en het basilicum fijn en meng met pijnboompitten, tahin, limoensap en wat zout en peper.
Vul de champignons hiermee en schep de vulling die je overhoudt eromheen op de bakplaat.
Bak de champignons 15-20 minuten in de oven, tot ze zacht en zalig zijn.